Ardeşen Bayan Hentbol takımı bir üst tura yükseldi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2012 - 16:00, Güncelleme: 01.11.2012 - 16:00 1720+ kez okundu.
 

Ardeşen Bayan Hentbol takımı bir üst tura yükseldi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Türkiye Kupası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 22-18 mağlup ederek bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında oyuncularının, güvenlerini boşa çıkarmadığını belirterek, ''Galibiyetten dolayı hem antrenörümüz Hüsnü Kemal Durak'ı hem de oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum. İzmir'de maç boyunca bizi destekleyen ve arkamızda duran taraftarımızı da gönülden kutluyorum. Rakibimiz olan İzmir Büyükşehir Belediyespor, daha önce de olduğu gibi son derece centilmence mücadele etti. Kendilerine de bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum'' dedi. Kupada alınan galibiyetle morallerinin üst seviyelere ulaştığını kaydeden Oğuz, ''Artık önümüzdeki lig maçlarına bakacağız. 4 Kasım Pazar günü 13.00'de İstanbul deplasmanında çok önemli ve zor olacağını bildiğimiz Üsküdar Belediyespor karşılaşması var. İzmir deplasmanında gösterdiğimiz inanç ve başarıyı burada da göstermek istiyoruz'' diye konuştu.  
Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Türkiye Kupası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 22-18 mağlup ederek bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında oyuncularının, güvenlerini boşa çıkarmadığını belirterek, ''Galibiyetten dolayı hem antrenörümüz Hüsnü Kemal Durak'ı hem de oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum. İzmir'de maç boyunca bizi destekleyen ve arkamızda duran taraftarımızı da gönülden kutluyorum. Rakibimiz olan İzmir Büyükşehir Belediyespor, daha önce de olduğu gibi son derece centilmence mücadele etti. Kendilerine de bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum'' dedi.



Kupada alınan galibiyetle morallerinin üst seviyelere ulaştığını kaydeden Oğuz, ''Artık önümüzdeki lig maçlarına bakacağız. 4 Kasım Pazar günü 13.00'de İstanbul deplasmanında çok önemli ve zor olacağını bildiğimiz Üsküdar Belediyespor karşılaşması var. İzmir deplasmanında gösterdiğimiz inanç ve başarıyı burada da göstermek istiyoruz'' diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.