Yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu Pazar’da

Bakan Memişoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerde hastane servislerini gezerek hasta yakınlarıyla görüştü. Ayrıca başhekim ve hastane yöneticileriyle bir araya gelerek hastanelerin mevcut durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Bakan Memişoğlu, edindiği bilgiler ışığında ilgililere çeşitli talimatlar verdi.

Ziyaretleri sırasında bakan Memişoğlu’na Vali İhsan Selim Baydaş, AK Parti Milletvekili Harun Mertoğlu, RTEÜ Rektörü Prof Dr. Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Kaçkar Devlet Hastanesi ziyaretinde Sağlık Bakanı Memişoğlu’nu Pazar Kaymakamlığına vekalet eden Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer, Başhekim Uzman. Dr. Mehmet Han Alişan, Pazar ve Hemşin Belediye başkanları, Fındıklı Hastanesi Başhekimi Ulvi Ergüven, hastane müdürü, partililer ve hastane personelleri karşıladı.

Kaçkar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman. Dr. Mehmet Han Alişan, “Pazar Bölge Hastanesi olarak Bakan Memişoğlu’ndan cihazlar, genel hizmetler, personel, uzman doktor, radyoloji, kadın doğum, KBB doktoru gibi ihtiyaçların bir an önce sağlanmasını istediklerini” söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kandemir ise bizzat Bakanın kendisi ile özel konuştuğu belirterek, hastaneye MR cihazı istedi.

Bakan Memişoğlu’da Rizeli olarak ihtiyaçların giderileceğini söyledi.

Bakan Memisoglu: “Rize Şehir Hastanesi’ni en kısa zamanda bitirip vatandaşların hizmetine sunacağız. Hedefimiz, Rize’de çözülmeyecek hiçbir sağlık probleminin kalmamasıdır. Rize’deki hiçbir vatandaşımızın sağlık hizmeti almak için başka bir ile gitmesine gerek kalmamasını sağlamak istiyoruz.”