Pazarspor’un Yeni Başkanı Uğur Aslan

Cengiz YILDIRIM

Pazarspor Deniz Konak Otel Salonunda gerçekleştirilen kongrede gündem maddelerinin okunmasının ardından yapılan divan heyeti seçiminde başkanlığa Erdoğan Pınar getirildi.

Genel kurulda yeni yönetim kurulu açıklandı ve yönetimin geçmiş dönem faaliyetleri ibra edildi.

Pazarspor’un eski başkanı Hüseyin Yangın burada yaptığı konuşmada, 30 yıllık camianın içinde 17 yıl başkanlık yaptığını belirterek, bu süreçte şampiyonluklar ve küme düşmeler yaşadığını söyledi.

Yangın, kulüpten kendisinin alacağı olan 902 bin 477 TL’yi bugün itibarıyla kulübe hibe ettiğini de sözlerine ekledi.

Pazarspor’un yeni başkanı Uğur Aslan katılımcılara teşekkür ederek, Pazarspor Kulübü’nün sportif faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Hedeflerinin önce 2. Lig’e ardından da 1.Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

Yönetim kuruluyla birlikte amaçlarının Pazarspor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu ifade eden Uğur Aslan, "Yeni yönetim kurulumuzla yeniden Pazar’a heyecan verecek takviyeler yaptık. Yönetim kurulu üyelerimizle beraber amacımız Pazarspor’u bir üst lige taşımak. Ben geçen yılki genel kurulda da hedefimizin bir üst lig olan ikinci lig ve sonra birinci lig olarak söylemiştik. Sözümüzün yine arkasındayız. Pazarspor’u bir üst lige taşıdığımız zaman Pazar’da ki küskünlükleri ve herkesin eleştirileri ortadan kalkacak. Pazar hepimizin. Bu yüzden de herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bu anlamda da hedefimiz için transferler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Uğur Aslan başkanlığındaki yönetim kurulu, Abdullah İslamoğlu, Murat Tabak, Vedat Naiboğlu, Recep Müftüoğlu, Güven Aslan, Özgür Pınar, Soner Çiçek, Cengiz Tabak, Galip Can Banko, Bahattin Bozkurt, Can Cumhur Bozacı, Hasan Telatar, Osman Telatar, Mahmut Naiboğlu, Rıfat Uluşahin’den oluştu.

YEDEK LİSTE: Selim Cilli, Süleyman Terzi, Erdinç Yangın, Yusuf Atar, Rüştü Müftüoğlu, Mustafa Biber, Mustafa Bayar.