Pazarspor Yoluna Namağlup Devam Ediyor

Lig'in 6. haftasında Aliağa Futbol AŞ takımı ile deplasmanda golsüz berabere kalan mavi beyazlılar, yoluna yenilgisiz devam ediyor.

Aliağa Futbol AŞ takımı ile birlikte yenilgisiz yoluna devam eden Pazarspor, 6 maçta 5 beraberlik ve 1 galibiyetle 8 puan toplayarak 8. sırada yer aldı.

Lige namağlup olarak devam eden Pazarspor’da As Başkan ve başkan yardımcısı Soner Çiçek, takımın hiç yenilgi almadan lige devam ediyor olmasından büyük mutluluk duyduğu belirterek, “Umarım beraberliklerin ardından galibiyet serisi de gelir takım olma yolunda iyi adımlarla ilerliyoruz. Ufukta ışık görüldü, sadece biraz sabır diyoruz. Deplasmanda güçlü rakibimizden aldığımız 1 puan içinde tüm takımı ve emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyorum, başarılarımızın devamını diliyorum.” dedi.

Çiçek, 20 Ekim Pazar günü taraftarları önünde oynayacakları Çankaya Spor Kulübü maçı ile birlikte galibiyet serisi başlatmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu karşılaşma, sadece üç puan değil, aynı zamanda ligdeki rakiplerimizle olan güç dengesini belirlemede önemli bir fırsat sunacağını düşünüyorum. Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan çok büyük anlam kazanacak. Puan tablosunda da üst sıralara taşıyacak. Daha da önemlisi tüm taraftarımızı bu maça bekliyoruz, onlara her zaman ihtiyacımız var. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar, onlardan aldığımız güçle daha iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Pazarspor taraftarının gururla bağrına bastığı bir takım olacağız.” ifadelerini kullandı..