Çiçek, Aliağa Maçını Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız

Dün Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur karşılaşmasında konuk olduğu Türk Metal 1963 Spor’u 3-1 mağlup ederek tur atlayan Pazarspor’da moraller yerinde. Şimdiki hedef hafta sonu deplasmanda oynayacakları şampiyonluk adaylarından Aliağa Futbol A:Ş takımını devirmek.

Pazarspor Başkan Yardımcısı Soner Çiçek, deplasmanda yapacakları Aliağa Futbol A:Ş maçı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Çiçek yaptığı açıklamada, “Takımımız sürekli gelişim gösteriyor. Şu anda iyi oynuyoruz ve her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz ve gelişiyoruz. Her geçen gün daha iyi ve daha özgüvenli oynamaya çalışıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için her şeyimizi vereceğiz, sahada her şeyi yapacağız. Sahada kim oynarsa oynasın görevlerinin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Oynayan her oyuncu elinden geldiğince yüksek seviyede performans göstermeye çalışıyor. Biz kendimize güveniyoruz. Aliağa Futbol A:Ş maçında iyi sonuçlar alacağımıza eminim. Dün Ziraat Türkiye Kupasında Metal 1963 Spor’u eleyerek bir üst tura yükselmemiz bizi çok mutlu etti.” dedi.