AK Parti Rize İl Başkanlığına Yılmaz Katmer Atandı

Konuyla ilgili AK Parti Rize İl Başkanlığından yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Rize İl Başkanlığımıza Sn.Yılmaz Katmer atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sn. Hikmet Ayar ve Av.Yunus Çoruh’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen İl Başkanımıza başarılar diliyoruz." denildi.

İl başkan adayları olarak eski İl Başkanı Yılmaz Katmer ile İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük, Eski İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve AK Parti Rize Eski Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yazıcı, Ankara’ya çağrılmıştı.

AK Parti Rize İl Başkanlığına 2. kez ataması yapılan Yılmaz Katmer’e AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir mazbatasını verdi.

Katmer, yaptığı teşekkür açıklamasında, “AK Parti Rize İl Başkanlığı görevine bizleri layık gören başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Süreç içerisinde bizlere ilgi ve alakalarından dolayı Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanı Sn. Erkan Kandemir ve yardımcısı Sn. Muhammet Avcı’ya teşekkür ederim. Bugüne kadar görev yapan önceki dönem il başkanlarına, Sn. Hikmet Ayar’a ve vekâlet eden Sn. Av. Yunus Çoruh’a çok teşekkür ederim.” dedi.