Pazar Basınından Kaymakam Hamza İnam’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bir süre önce yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erzurum Hınıs Kaymakamı iken Pazar Kaymakamlığına atanan Hamza İnam, ilçedeki basın mensuplarını ağırlayarak muhabirlerle tek tek tanıştı.

İlçenin genel durumu hakkında basın mensuplarından bilgi alan İnam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam İnam, kendisinin de Zonguldak ili Devrek ilçesinden olduğunu dolayısıyla Karadenizli olduğunu ifade ederek daha önce bölgeye turistik ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

Kaymakam İnan, “Bizler göreve başladığımız bu güzel ilçemize hayırlı hizmetler yaparak anılmak istiyoruz. Geçmişte yapılan çalışmaların gerisinde kalmadan, çıtayı daha da yükselterek, vatandaşımızı memnun edecek güzel işler yapmak için mücadele vereceğiz. Bu konuda vatandaşlarımız ve tüm paydaşlarla el ele vererek çalışma arzusundayız. İlçeyi yavaş yavaş tanıyorum. Güzel, sıcakkanlı ve ilgili insanlar Pazarlılar. İnanıyorum ki buradan görev süremizi tamamlayıp ayrılırken geride hayırlı hizmetler, güzel anılar bırakacağız.” dedi.

Kaymakam İnam’ı Pazar ilçesinde görevli basın mensupları, İhlas Haber Ajansı Muhabiri ve Pazar53 sahibi Hızır Tonyalı, Çay TV Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Hür, www.haberguven.com sahibi Naci Güven, DHA Temsilcisi (kaçkar53) Abdullah Uzun, Anadolu Ajansı Muhabiri Ramazan Yıldırım ve TRT Pazar Temsilcisi Cengiz Yıldırım ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileği ile hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ayrıca ilçenin hayrına olacak her çalışmada destek vereceklerini ifade ettiler.

Samimi bir havada geçen ziyaret, toplu olarak gerçekleşen fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.