Basından Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündüz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bir süre önce Hemşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Atanan Nimet Büyük’ten boşalan Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atan İkizdere İlçe Milli eğitim Müdürü Adem Gündüz, ilçedeki basın mensuplarını ağırlayarak tek tek tanıştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Pazar ilçesindeki görevine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündüz, 29 yıllık hizmet süresinin olduğunu belirterek, “Bu görevin bana verdiği büyük sorumluluğun da bilincindeyim. Eğitim camiası ve siz basın ile gönül birliği içerisinde ilçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla,  paylaşımcı bir anlayışla, toplumun her kesimini kucaklayarak bu güne kadar yapılmış olan güzel çalışmaları geliştireceğimize, bu çalışmalara yenilerini de ekleyeceğimize inanıyorum.” dedi.

Basın mensupları da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Gündüz’e Pazar’a hoş geldiniz dileklerinde bulunarak, eğitime yapacağı hizmetlerde kolaylıklar ve başarılar diledi. Ayrıca ilçenin hayrına olacak her çalışmada destek vereceklerini ifade ettiler.

ADEM GÜNDÜZ KİMDİR?

1973 Yılında Gümüşhane’nin Torul ilçesinde doğdu. İlköğrenimi aynı ilçede, Orta öğrenimi Erzincan İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1988 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladı.  1992 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yatay geçiş yaptı ve aynı yıl mezun oldu. Vatani görevini 1994 yılında Yedek Subay olarak yaptı. 1995-2002 yılları arasında öğretmen, 2002-2006 yılları arasında okul müdürlüğü, 2006 yılında Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Gündüz, 8 yıllık görev süresi içerisinde 2011-2013 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet etti. 2014-2024 yılları arasında İkizdere Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Adem Gündüz evli ve 4 çocuk babası.