AK Parti’den Haber Güven’e ‘Basın Bayramı’ Ziyareti

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir beraberinde İlçe Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Süheyla Çalışkan ve AK Parti İlçe Tanıtım Medya Başkanı Tuğba Kurt, basında sansürün kaldırılışının 116. yılı ve basın bayramı dolayısıyla www.haberguven.com haber sitemize ziyarette bulunarak bayramımızı kutladı.

İlçe Başkanı Kandemir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarih olduğunu hatırlatarak, “Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Günümüzde ise artık basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.” dedi.

İmtiyaz sahibi Naci Güven’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerin bu anlamlı gününde yanımızda olduklarından ve hatırladıklarından dolayı Kandemir ile beraberindekilere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.